نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آموزش طراحی بسته‌بندی تفسیر فرایند ارتباط استاد و دانشجو در دورۀ آموزش طراحی بسته‌بندی براساس نظریۀ یاکوبسن [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 1-16]
  • آینده‌پژوهی ارزیابی و نگاه آینده‌پژوهانه صنعت بسته‌بندی میوه، سبزیجات و غذاهای تند مصرف FMCG جهت ارائه برنامه و استراتژی راهبردی به کمک روش‌های SWOT و QSPM [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 1-12]
  • آئروژل مروری بر کاربرد آئروژل‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 49-62]

ا

  • اتمسفر اصلاح شده مروری بر بخشی از کاربردهای بسته‌بندی به‌روش اتمسفر اصلاح شده در صنایع ‌غذایی مختلف [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 35-46]
  • اثر موزه‌ای بررسی بسته‌بندی آثار موزه‌ای در جریان حمل‌ونقل با تأکید بر منسوجات [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 1-10]
  • ارزش ویژه برند شناسایی و تشخیص تأثیر بسته‌بندی و تبلیغات بر خرید آنی با در نظرگرفتن ارزش ویژه برند (مورد مطالعه: محصولات دمنوش‌های گیاهی) [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 33-45]
  • اصلاح شیمیایی انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • اصلاح غیر حرارتی انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • ایمنی مواد غذایی مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 11-18]
  • انتخاب مصرف‌کننده کاربرد مدل معادلات ساختاری در بررسی عوامل مؤثر بر خرید محصول گوشت قرمز بسته‌بندی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 11-19]

ب

  • باگاس بررسی احداث کارخانه 20000 تنی تولید کاغذ فلوتینگ از باگاس در استان خوزستان از نظر اقتصادی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 55-71]
  • برش‌های تازه‌ی کیوی تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 19-34]
  • برند حلال تبیین تأثیر شخصیت برند حلال در بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی بر وفاداری نگرشی و رفتاری مصرف‌کنندگان [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 21-31]
  • بسته بررسی بسته‌بندی آثار موزه‌ای در جریان حمل‌ونقل با تأکید بر منسوجات [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی مروری بر بسته‌بندی پلاستیک‌‌‌های زیست تخریب‌پذیر مرکب [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 47-53]
  • بسته‌بندی مروری بر بخشی از کاربردهای بسته‌بندی به‌روش اتمسفر اصلاح شده در صنایع ‌غذایی مختلف [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 35-46]
  • بسته‌بندی نقش بسته بندی در ترغیب مصرف کنندگان به خرید گیوه فارس [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 47-55]
  • بسته‌بندی دستاوردهای نوین پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 33-39]
  • بسته‌بندی تبیین تأثیر شخصیت برند حلال در بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی بر وفاداری نگرشی و رفتاری مصرف‌کنندگان [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 21-31]
  • بسته‌بندی شناسایی و تشخیص تأثیر بسته‌بندی و تبلیغات بر خرید آنی با در نظرگرفتن ارزش ویژه برند (مورد مطالعه: محصولات دمنوش‌های گیاهی) [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 33-45]
  • بسته‌بندی بررسی بسته‌بندی آثار موزه‌ای در جریان حمل‌ونقل با تأکید بر منسوجات [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بسته‌بندی بر تمایل به خرید محصولات غذایی [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 13-20]
  • بسته‌بندی ساخت و کاربرد سطوح فوق آب‌گریز در صنعت بسته‌بندی و زنجیره تأمین محصولات غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 41-48]
  • بسته‌بندی بررسی رضایت‌مندی بیماران از خدمات داروخانه‌ها در دوران همه‌گیری کووید 19 [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 21-32]
  • بسته‌بندی فعال مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 11-18]
  • بسته‌بندی مواد غذایی مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 11-18]
  • بسته‌بندی مواد غذایی انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی مواد غذایی تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 17-27]
  • بسته‌های پروتئینی دستاوردهای نوین پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 33-39]

پ

  • پلاستیک سنتزی مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 61-72]
  • پلاستیک سنتزی معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 35-49]
  • پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر دستاوردهای نوین پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 33-39]
  • پلاستیک‌‌های زیست تخریب‌پذیر مروری بر بسته‌بندی پلاستیک‌‌‌های زیست تخریب‌پذیر مرکب [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 47-53]
  • پلی‌ساکارید پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر مبتنی بر پلی‌ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 57-72]
  • پلی‌لاکتیک اسید تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 17-27]
  • پلیمر مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 61-72]
  • پلیمر معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 35-49]
  • پلیمرهای زیستی مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 51-60]
  • پوشش ساخت و کاربرد سطوح فوق آب‌گریز در صنعت بسته‌بندی و زنجیره تأمین محصولات غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 41-48]
  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 19-34]

ت

  • تبلیغات شناسایی و تشخیص تأثیر بسته‌بندی و تبلیغات بر خرید آنی با در نظرگرفتن ارزش ویژه برند (مورد مطالعه: محصولات دمنوش‌های گیاهی) [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 33-45]
  • ترکیبات زیست فعال مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 51-60]
  • تصمیم به خرید کاربرد مدل معادلات ساختاری در بررسی عوامل مؤثر بر خرید محصول گوشت قرمز بسته‌بندی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 11-19]
  • تهران کاربرد مدل معادلات ساختاری در بررسی عوامل مؤثر بر خرید محصول گوشت قرمز بسته‌بندی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 11-19]

ح

  • حمل‌ونقل بررسی بسته‌بندی آثار موزه‌ای در جریان حمل‌ونقل با تأکید بر منسوجات [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 1-10]

خ

  • خرید محصولات تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بسته‌بندی بر تمایل به خرید محصولات غذایی [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 13-20]
  • خشک کردن انجمادی مروری بر کاربرد آئروژل‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 49-62]
  • خمیرکاغذ فلوتینگ بررسی احداث کارخانه 20000 تنی تولید کاغذ فلوتینگ از باگاس در استان خوزستان از نظر اقتصادی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 55-71]
  • خواص مکانیکی و حرارتی تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 17-27]

د

  • داروخانه بررسی رضایت‌مندی بیماران از خدمات داروخانه‌ها در دوران همه‌گیری کووید 19 [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 21-32]
  • داروسازان بررسی رضایت‌مندی بیماران از خدمات داروخانه‌ها در دوران همه‌گیری کووید 19 [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 21-32]
  • درون‌پوشانی ترکیبات مروری بر درونپوشانی زداینده های اتیلن به منظور افزایش انبارمانی محصولات فرازگرا [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 29-34]

ر

  • رشتۀ ارتباط تصویری تفسیر فرایند ارتباط استاد و دانشجو در دورۀ آموزش طراحی بسته‌بندی براساس نظریۀ یاکوبسن [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 1-16]
  • رضایت بررسی رضایت‌مندی بیماران از خدمات داروخانه‌ها در دوران همه‌گیری کووید 19 [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 21-32]
  • رفتار مصرف کننده تبیین تأثیر شخصیت برند حلال در بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی بر وفاداری نگرشی و رفتاری مصرف‌کنندگان [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 21-31]
  • روش تولید پلاستیک‌های زیستی مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 61-72]
  • روش تولید پلاستیک‌های زیستی معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 35-49]
  • روش‌های تهیه بسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر مبتنی بر پلی‌ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 57-72]

ز

  • زاویه تماس ساخت و کاربرد سطوح فوق آب‌گریز در صنعت بسته‌بندی و زنجیره تأمین محصولات غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 41-48]
  • زدودن اتیلن مروری بر درونپوشانی زداینده های اتیلن به منظور افزایش انبارمانی محصولات فرازگرا [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 29-34]
  • زیست‌تخریب‌پذیر مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 61-72]
  • زیست‌تخریب‌پذیر معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 35-49]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 19-34]

س

  • سطوح فوق آب‌گریز ساخت و کاربرد سطوح فوق آب‌گریز در صنعت بسته‌بندی و زنجیره تأمین محصولات غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 41-48]
  • سلولز و مشتقات آن پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر مبتنی بر پلی‌ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 57-72]

ش

  • شرایط نگهداری سرد تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 19-34]

ص

  • صنایع‌غذایی مروری بر بخشی از کاربردهای بسته‌بندی به‌روش اتمسفر اصلاح شده در صنایع ‌غذایی مختلف [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 35-46]
  • صنعت بسته‌بندی ارزیابی و نگاه آینده‌پژوهانه صنعت بسته‌بندی میوه، سبزیجات و غذاهای تند مصرف FMCG جهت ارائه برنامه و استراتژی راهبردی به کمک روش‌های SWOT و QSPM [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 1-12]

ض

  • ضایعات فرآوری میوه ها مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 51-60]

ع

  • عایق حرارتی مروری بر کاربرد آئروژل‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 49-62]

ف

  • فرازگرا مروری بر درونپوشانی زداینده های اتیلن به منظور افزایش انبارمانی محصولات فرازگرا [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 29-34]
  • فرایند ارتباط تفسیر فرایند ارتباط استاد و دانشجو در دورۀ آموزش طراحی بسته‌بندی براساس نظریۀ یاکوبسن [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 1-16]
  • فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر مبتنی بر پلی‌ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 57-72]
  • فیلم ها و پوشش های خوراکی مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 51-60]

ق

  • قصد خرید آنی شناسایی و تشخیص تأثیر بسته‌بندی و تبلیغات بر خرید آنی با در نظرگرفتن ارزش ویژه برند (مورد مطالعه: محصولات دمنوش‌های گیاهی) [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 33-45]
  • قصد و تمایل مصرف‌کننده تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بسته‌بندی بر تمایل به خرید محصولات غذایی [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 13-20]

ک

  • کامپوزیت ها مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 51-60]
  • کیفیت مواد غذایی مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 11-18]
  • کوپلیمر‌ها انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • کووید 19 بررسی رضایت‌مندی بیماران از خدمات داروخانه‌ها در دوران همه‌گیری کووید 19 [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 21-32]

گ

  • گوشت قرمز کاربرد مدل معادلات ساختاری در بررسی عوامل مؤثر بر خرید محصول گوشت قرمز بسته‌بندی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 11-19]

م

  • ماندگاری مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 11-18]
  • مدل معادلات ساختاری کاربرد مدل معادلات ساختاری در بررسی عوامل مؤثر بر خرید محصول گوشت قرمز بسته‌بندی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 11-19]
  • مرکب مروری بر بسته‌بندی پلاستیک‌‌‌های زیست تخریب‌پذیر مرکب [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 47-53]
  • مصرف‌کنندگان. گیوه (پاپوش سنتی) نقش بسته بندی در ترغیب مصرف کنندگان به خرید گیوه فارس [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 47-55]
  • منسوجات بررسی بسته‌بندی آثار موزه‌ای در جریان حمل‌ونقل با تأکید بر منسوجات [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 1-10]
  • مواد غذایی تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بسته‌بندی بر تمایل به خرید محصولات غذایی [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 13-20]

ن

  • نانوالیاف سلولز تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 17-27]
  • نانوذرات اکسید مس تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 19-34]
  • نانوکامپوریت‌ها انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • نرخ بازدهی سرمایه بررسی احداث کارخانه 20000 تنی تولید کاغذ فلوتینگ از باگاس در استان خوزستان از نظر اقتصادی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 55-71]
  • نرم‌کنند‌ها انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • نشاسته انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 1-10]
  • نشاسته پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر مبتنی بر پلی‌ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن [دوره 13، شماره 51، 1401، صفحه 57-72]
  • نشاسته تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 17-27]
  • نظریۀ یاکوبسن تفسیر فرایند ارتباط استاد و دانشجو در دورۀ آموزش طراحی بسته‌بندی براساس نظریۀ یاکوبسن [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 1-16]
  • نقطه‌ی سربه‌سر بررسی احداث کارخانه 20000 تنی تولید کاغذ فلوتینگ از باگاس در استان خوزستان از نظر اقتصادی [دوره 13، شماره 49، 1401، صفحه 55-71]

و

  • ویژگی‌ها مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 61-72]
  • ویژگی‌ها معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان [دوره 13، شماره 50، 1401، صفحه 35-49]
  • وفاداری رفتاری تبیین تأثیر شخصیت برند حلال در بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی بر وفاداری نگرشی و رفتاری مصرف‌کنندگان [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 21-31]
  • وفاداری نگرشی تبیین تأثیر شخصیت برند حلال در بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی بر وفاداری نگرشی و رفتاری مصرف‌کنندگان [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 21-31]

ه

  • هیدروژل مروری بر کاربرد آئروژل‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 13، شماره 52، 1401، صفحه 49-62]